Συμμετοχή Σεμιναρίων

Κράτησε τώρα τη θέση σου!

Για την κατοχύρωση της θέσης στα σεμινάρια/προγράμματα απαιτείται προκαταβολή του ποσού που αναφέρεται στις πληροφορίες του σεμιναρίου/προγράμματος. Μόνο με την κατάθεση του ποσού θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή σας και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Παρακαλώ αναφέρετε στα σχόλια ποια τράπεζα σας εξυπηρετεί από Εθνική-Πειραιώς-Alpha-Eurobank για να σας στείλουμε τον λογαριασμό κατάθεσης.

Τα στοιχεία που δίνετε σε αυτή την φόρμα για την αποστολή ενημερώσεων από το Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας, δεν δίνονται σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο και διατηρούνται στην πλατφόρμα του Mailchimp. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου του Mailchimp, δείτε αυτό το link.

**Κατανοώ ότι συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα δέχομαι να λαμβάνω ενημέρωση από το Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας μέσω emails για την διεξαγωγή σεμιναρίων, εκδηλώσεων ή άλλων δράσεων που λαμβάνουν χώρο στο Κέντρο ή είναι σχετικά με τη Δραστική Συγχώρεση και τη Μέθοδο Tipping, γνωρίζοντας ότι σε κάθε ενημερωτικό email υπάρχει η επιλογή να αλλάξω τις ενημερώσεις που λαμβάνω,  ή/και να απεγγραφώ τελείως, αν δεν θέλω να μαθαίνω πια τα σχετικά νέα.