Η Μέθοδος

Η Μέθοδος Tipping

 

Η Μέθοδος Tipping-Radical Living είναι μια νέα φιλοσοφία, ένας νέος τρόπος ζωής.

Είναι μια επαναστατική, δυναμική και ταυτόχρονα ήρεμη τεχνική προσωπικής ενδυνάμωσης που σας μαθαίνει να ζείτε συνειδητά και να δημιουργείτε εσείς τη ζωή σας, ξεπερνώντας τα τραύματα του παρελθόντος και αναδημιουργώντας το μέλλον σας. 

Η «Μέθοδος Tipping» και η Δραστική Συγχώρεση είναι μια εύκολη, πρακτική και άμεση τεχνική για όλους που αποτελείται από 5 στάδια:
1. Αφήγηση της ιστορίας
2. Επαφή με τα συναισθήματα
3. Κατάρρευση της ιστορίας
4. Αναδιατύπωση της ιστορίας
5. Συγχώνευση της αλλαγής

Μέσω αυτής της απλής διαδικασίας 5 βημάτων, σας βοηθάει να βρίσκετε τη γαλήνη σε οποιαδήποτε κατάσταση, οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε πρόθυμοι να δεχτείτε την πιθανότητα ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό που βλέπετε τη δεδομένη στιγμή. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της μεθόδου δίνετε το πρόβλημα στον Ανώτερο Εαυτό σας και αναλαμβάνει αυτός τη λύση του. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά:

  • Μείωση του άγχους
  • Καλύτερη υγεία
  • Καλύτερες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις
  • Βελτίωση των οικονομικών
  • Αύξηση της ζωτικής ενέργειας
  • Προσωπική ενδυνάμωση
  • Επίλυση διαφορών
  • Απελευθέρωση από φόβους


Μέσα από τις τεχνικές της μεθόδου μαθαίνετε να παρατηρείτε ότι  καταστάσεις/πρόσωπα/γεγονότα που εμφανίζονται στη ζωή σας και έχουν κοινά χαρακτηριστικά, είναι ευκαιρίες για θεραπεία και απελευθέρωση από περιοριστικές πεποιθήσεις, ενεργειακά μπλοκαρίσματα και ιστορίες του παρελθόντος. Έτσι οι ιστορίες θυματοποίησης που κουβαλάτε, μετατρέπονται σε ιστορίες προσωπικής ενδυνάμωσης! 

Ο τρόπος που δουλεύει είναι ο εξής: Η έλλειψη συγχώρεσης δημιουργεί ενεργιακά μπλοκαρίσματα στο σώμα μας. Η Μέθοδος Τipping δρα όπως ο βελονισμός, τα εργαλεία της Μεθόδου είναι όπως οι βελόνες που ξεμπλοκάρουν τη ροή της ενέργειας.

Γνωρίστε τη Μέθοδο Tipping και βιώστε οι ίδιοι την εμπειρία της Δραστικής Συγχώρεσης συμπληρώνοντας το "Φύλλο Εργασίας Δραστικής Συγχώρεσης" που θα βρείτε εδώ!

***Σημαντικό είναι να διευκρινήσουμε ότι τη συγχώρεση δεν την κάνετε ποτέ για το άλλο άτομο, αλλά για εσάς. Συγχωρώντας, δε σημαίνει ότι ξεχνάτε το γεγονός ούτε ότι επιτρέπεται να σας ξανασυμβεί! Αυτό που κάνετε στην ουσία είναι ότι δηλώνετε την πρόθεση σας να μην είστε πια το θύμα και την επιθυμία σας να απελευθερωθείτε από τα βαριά συναισθήματα του παρελθόντος ώστε ελεύθεροι πια να μπορέστε να αναδημιουργήσετε την πραγματικότητα σας! 

Η Μέθοδος Tipping – Radical Living περιλαμβάνει τη «Δραστική Συγχώρεση», τη «Δραστική Αυτοσυγχώρεση», τη «Δραστική Υλοποίηση» και τη «Δραστική Μεταμόρφωση».