Εμπειρίες

Η εμπειρία σας με τη Μέθοδο Tipping


Σταυρούλα Ζέρβα, Ψυχολόγος-Υπνοθεραπεύτρια
Συμμετείχε στο Σεμινάριο και Θεραπευτικό Κύκλο Δραστικής Συγχώρεσης

"Η τεχνική της «Δραστικής Συγχώρεσης» δουλεύει υποσυνείδητα και έχει τον ίδιο πύρινα με τον οποίο δουλεύω κ εγώ στις υπνώσεις. Ήξερα αμέσως ότι μπορεί αυτή η οπτική που περιγράφει ο Colin Tipping να δουλεύει αποτελεσματικά αν την εντάξεις στη ζωή σου  γιατί δουλεύω με μια παρόμοια οπτική πάρα πολλά χρόνια .
Γι’ αυτό και αμέσως ζήτησα από τη Βιβή να κάνουμε ένα σεμινάριο στην πόλη μας, την Καλαμάτα. Η Βιβή ήταν εξαιρετική στο σεμινάριο  γεμάτη γλύκα και επαγγελματισμό.

Το πιο δυνατό σημείο του σεμιναρίου για μένα ήταν ο «Θεραπευτικός Κύκλος», μια πολύ δυνατή εμπειρία, βιωματική, όπου χωρίς να αναφέρεις οποιαδήποτε προσωπική σου ιστορία δουλεύεις τόσο βαθιά θέματα έχοντας την πρόθεση για αλλαγή και συγχώρεση. Ο Θεραπευτικός Κύκλος είναι πολύ δυνατό εργαλείο, νιώθεις τόση αγάπη από τον Κύκλο, παίρνεις τόση ζεστασιά και δύναμη για να κάνεις χώρο στη ζωή σου για το θαύμα . Ήταν η αγαπημένη μου στιγμή στο σεμινάριο και το συνιστώ σε όλους!
Το ξεχωριστό με την θεωρία του Colin Tipping είναι ότι το "θύμα" έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να κερδίσει από την κατάσταση ενώ ο "θύτης" γίνετε βοηθός στην εξέλιξη και παύει να είναι κάποιος που απλά μας πλήγωσε... Νομίζω ότι εκεί είναι η διαφορά με πάρα πολλές άλλες θεραπείες, ότι ο "θύτης" παίρνει ένα άλλο νόημα στη ζωή μας . Τα Φύλλα Εργασίας Δραστικής Συγχώρεσης είναι πολύ καλά διατυπωμένα έτσι ώστε να εμπεδωθεί όλο αυτό σε βαθύ επίπεδο και να γίνει η απελευθέρωση  στο υποσυνείδητο, αλλά και το βιβλίο έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Το σεμινάριο μου άρεσε πάρα πολύ, το συνιστώ σε όλους, εύχομαι να το απολαύσετε και να εντάξετε την τεχνική της Δραστικής Συγχώρεσης στην καθημερινή σας ζωή . Γιατί αν θέλουμε να αλλάξουμε μια κατάσταση, μπορούμε ν’ αρχίσουμε να αλλάζουμε τον εαυτό μας και τότε  γίνονται "θαύματα!"

 


Chris και Mary
Συμμετείχαν στο Σεμινάριο και Θεραπευτικό Κύκλο Δραστικής Συγχώρεσης

"Εμείς από το σεμινάριο ζητούσαμε καθοδήγηση για μία ζωή πιο απλή, δηλαδή λιγότερο πολύπλοκη, με λιγότερο στρες, με περισσότερη γαλήνη, ηρεμία, ισορροπία, χαρά, ευτυχία, υγεία, σοφία.
Αυτό που δούλεψε υπέροχα ήταν το Φύλλο Εργασίας που μας έδωσε η Βιβή να δουλέψουμε στο σπίτι.
Το κάναμε και οι δύο σε κάποια στιγμή που κάποιος πελάτης μας θύμωσε και μας απογοήτευσε πολύ και κυριολεκτικά όταν τελειώσαμε με το Φύλλο Εργασίας όλα τα αρνητικά αισθήματα είχαν εξαφανιστεί και στη θέση τους υπήρχε μία βαθιά γαλήνη και σοφία.
Μας έκανε μεγάλη εντύπωση!
Θα το ξανακάνουμε οπωσδήποτε αν παρουσιαστεί κάποιο θέμα, κάποιος φόβος, θυμός, αγανάκτηση ή οτιδήποτε μας ωθήσει να το κάνουμε.
Θεωρούμε ότι η Βιβή είναι εξαιρετική δασκάλα/καθοδηγήτρια με ευχάριστη παρουσία, μεγάλη κατανόηση των αναγκών των άλλων ανθρώπων, με ευγένεια, καλοσύνη, μεγάλη υπομονή και σαφώς με πολλές γνώσεις.
Σαφώς και ανεπιφύλακτα προτείνουμε το σεμινάριο και το Φύλλο Εργασίας και αν ξαναγίνει το σεμινάριο στην πόλη μας, θα έρθουμε οπωσδήποτε."

 


Δώρα Κοντονίκου – Αθήνα
Συμμετείχε στο Σεμινάριο και Θεραπευτικό Κύκλο Δραστικής Συγχώρεσης

"Ο θεραπευτικός κύκλος της Συγχώρησης εμφανίστηκε στη ζωή μου "τυχαία" (όπως έρχονται "τυχαία" τα πράγματα όταν είσαι έτοιμος γι αυτά) σε μία περίοδο που προσπαθούσα να ξεκολλήσω από το παρελθόν και να προχωρήσω μπροστά αλλά σκόνταφτα στα ίδια και στα ίδια...
Μου μίλησε γι αυτό αγαπημένη μου φιλενάδα κι αδερφή ψυχή και καταλήξαμε να κάνουμε τον κύκλο 'οικογενειακή' υπόθεση μιάς και τα θέματά μας ήταν κυρίως οικογενειακά !!! 
Μου έκανε εντύπωση το πόσο πολύ με άγγιξε και πόσο με λύτρωσε ο Κύκλος.
Έβγαλα πράγματα που τα είχα καλά θαμμένα για χρόνια και που νόμιζα τα είχα ξεχάσει. Είναι εκπληκτικό πόσο ζωντανά ήταν ακόμα και δυστυχώς χωρίς να το καταλαβαίνω μου έβαζαν φρένο σε όλη μου τη ζωή.
Σαν να ξεκλείδωσα μιά πόρτα βαριά και άνοιξα επιτέλους για να μπει φως, έτσι το σκέφτομαι τώρα σχεδόν 4 μήνες μετά.
Τα φύλλα τα χρησιμοποιώ και τα συμπληρώνω όταν νοιώθω θύμα και θυμωμένη με όσους με εκμεταλλεύονται και 
με βοηθάνε να καταλάβω πόσο έξυπνα με παίζω και πόσο τελικά δεν είμαι θύμα παρά μόνο του εαυτού μου.
Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη Βιβή που με τον γλυκό της τρόπο και την ήρεμη δύναμη της με μύησε, με καθοδήγησε
χωρίς να με πιέσει και με βοήθησε να ξεκολήσω."

 


Elena T. from www.elitecrafters.com in Athens
Συμμετείχε στο Σεμινάριο και Θεραπευτικό Κύκλο Δραστικής Συγχώρεσης

"I completed this seminar in June 2015 with two other friends and HIGHLY recommend it to everybody because it was DEFINITELY one of the most educational and beneficial seminars I have ever attended!
For me this seminar teaches you a SIMPLE way to go deep within and to finally resolve all your issues from your past! Do you feel hurt, sad or afraid? Well use this technique and you will see amazing results! And the best part is that you don’t need to spend a lot of money like other techniques because it’s a one off course and the rest is up to you to do the technique you are taught when you want and where ever you want.
I truly believe that there is no need to go and spend money on other expensive techniques because after completing this seminar IF you work hard (i.e. spend time with yourself and following this technique) then you will see amazing results!
Vivi THANK YOU so much for your kindness and warmth! You were a wonderful instructor and went out of your way to make sure all of us understood the material! May you continue to do what you do best so that we can all find peace and happiness within us!!!"

 


Εύη Παππά, blogger στο www.positivejunkie.com
Προσωπικές Συνεδρίες

"H Βιβή θεωρώ ότι είναι πραγματικά ένας Άγγελος που ήρθε τη κατάλληλη στιγμή για μένα !! Μου έδινε και μου δίνει ακόμα ό,τι χρειάζομαι τη δεδομένη στιγμή με ηρεμία και μου υπενθυμίζει ότι όλα είναι μέσα μας, στιγμές που εγώ το ξεχνάω! Έχει απίστευτα εργαλεία τα οποία σε βοηθούν αφάνταστα και κάθε φορά μετά από συνεδρία λες και γυρνάει όλη η ενέργεια της κατάστασης και βιώνω απίστευτα θαύματα στη καθημερινότητα μου! Συστήνω ανεπιφύλακτα τη "Δραστική Συγχώρεση" με τη Βιβή σε όποιον χρειάζεται στήριξη, ό,τι κατάσταση και αν βιώνει !! Η εμπειρία είναι απλά Μοναδική και το αποτέλεσμα πάντα αυτό που χρειάζεσαι !!
Πλέον νιώθω ότι έχω την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να χειριστώ τα πάντα με τα εργαλεία που έχω πάρει από αυτές τις συνεδρίες!!!"

 


Νάνσυ Καλλικλή, blogger στο nancy.kallikli.com
Προσωπικές Συνεδρίες

"Το Φύλλο Δραστικής Συγχώρεσης (ΦΔΣ) είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: Δραστικό! Στην περίπτωσή μου λειτούργησε σαν ένα ψαλίδι που έκοψε ένα αόρατο, αλλά πολύ ισχυρό νήμα. Πάλευα εβδομάδες για να αποδεχτώ μια επιλογή πολύ κοντινού μου προσώπου, η οποία επηρέαζε σημαντικά την καθημερινότητά μου και μου προκαλούσε πολύ συναισθηματικό πόνο. Το ΦΔΣ ήταν η ύστατη λύση, αφού όπως κι αν είχα αντιμετωπίσει το θέμα αυτό μέχρι τότε (συνεδρίες ψυχοθεραπείας, ενεργειακές τεχνικές κ.ά.), η πίκρα, ο θυμός, η απογοήτευση και ο φόβος συνέχιζαν να κυριαρχούν στη ζωή μου. Το συμπλήρωσα χωρίς προσδοκίες, αλλά με ειλικρίνεια και άφεση. 
Πέρασε καιρός μέχρι την ημέρα που συνειδητοποίησα ότι πλέον εκείνη η επιλογή του δικού μου ανθρώπου είχε πάψει να με θίγει και ταυτόχρονα ότι και αυτός ο άνθρωπος είχε αλλάξει τη στάση του. Ήταν πράγματι λες και ένα ψαλίδι έκοψε ένα αόρατο, αλλά πολύ ισχυρό νήμα, απελευθερώνοντας και τους δυο μας."

 


Ε.Ι. - Καλαμάτα
Προσωπικές Συνεδρίες

"Με τη Βιβή γνωριστήκαμε πριν κάποια χρόνια σε ένα σεμινάριο αυτογνωσίας. Η αμεσότητα και η απλότητα του χαρακτήρα της ήταν αυτά που με τράβηξαν. Κρατήσαμε επαφή και όταν κάποια στιγμή μιλήσαμε μου πρότεινε να γνωρίσω τη Δραστική Συγχώρεση. Δεν το σκέφτηκα λεπτό, γιατί εμπιστεύομαι πολύ τη γνώμη της. Ως από θαύμα ήρθε τη στιγμή που το είχα περισσότερο ανάγκη. Διαβάζοντας το βιβλίο, το οποίο είναι απλά και κατανοητά γραμμένο, βίωσα τόσο έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα… Πραγματικά ήταν αυτό που χρειαζόμουν.
Μέσα από το βιβλίο και την καταπληκτική καθοδήγηση της Βιβής, χωρίς την οποία δεν θα είχα εφαρμόσει σωστά τις Αρχές της Δραστικής Συγχώρεσης, βρήκα τις απαντήσεις σε όλα αυτά που με απασχολούσαν τόσο καιρό. Ξαφνικά είδα τη ζωή μου να βελτιώνεται. Άνθρωποι και καταστάσεις που με ταλαιπωρούσαν άλλαξαν από τη μια στιγμή στην άλλη!
Το πιο σημαντικό όμως όλων είναι ότι επιτέλους βρήκα τη γαλήνη που έψαχνα. Όνειρα που είχα καιρό άρχισαν να πραγματοποιούνται! Άρχισα να έλκω ανθρώπους θετικούς, γεμάτους αγάπη. Έγινα κι εγώ ένας τέτοιος άνθρωπος!
Κάθε φορά που κάτι με προβληματίζει ή με αναστατώνει πλέον ανατρέχω στο βιβλίο, συμπληρώνω ένα φύλλο ελέγχου και όλα ξαναμπαίνουν στη φυσιολογική τους ροή."

 


Γιόλα Αργυροπούλου, blogger στο www.skilosstodromo.gr/com
Παρακολούθησε το Σεμινάριο της Δραστικής Συγχώρεσης
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα τι ήθελα να βρω μέσα από τα σεμινάρια. Μάλλον το ένστικτο με οδήγησε να...
Ξέρω πως βρήκα τη ΛΥΤΡΩΣΗ. Καθώς όταν ...αποφυλακίζεις τον θυμό από το κελί της ψυχής σου, ακολουθούν βγαίνοντας μαζί εκεί  έξω προς το φως, ο φόβος, ο εγωισμός, οι προκαταλήψεις. Ενώ σπάνε οι βαριές αλυσίδες των λανθασμένων πεποιθήσεων.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το Σατόρι. ‘Ήθελα να βρω (ή να...επιβεβαιώσω υποψίες όσον αφορά το...) τι με εμποδίζει (μπορώ με περηφάνια να βάλω εδώ, αόριστο) να ολοκληρώσω ένα έργο. Ν’ ανακαλύψω τον σαμποτέρ, πίσω από τον...’προφανή ύποπτο’. Να ξεχωρίσω τον ‘εγκέφαλο’ πίσω από τη ‘συμμορία της αναβολής επίτευξης προσωπικών στόχων και ονείρων’.

Αλλαγές που είδα μετά το σεμινάριο και το παιχνίδι: Συμπτώσεις απίθανες; Μικρά θαύματα; Μεγαλύτερα; Οι … απομακρυσμένοι  που συγχώρεσα, με δική τους πρωτοβουλία  μου ‘ξανασυστήθηκαν’  με γλυκαμένα χαρακτηριστικά, πείθοντας με πως παρά την...απόσταση και την άγνοια τους για ό,τι συνέβη, ένιωσαν και αυτοί κάτι. Μια αλλαγή.... Την...πνοή της αγάπης; Όπως όταν χαϊδεύεις αγαπημένο παιδί που κοιμάται κι ενώ δεν ξυπνά, βλέπεις να σχηματίζεται στα μικρά του χείλη ένα χαμόγελο.
Και ο εαυτός μου , μου ξανασυστήθηκε.
Δεν ξέρω πώς να κεντήσω με λόγια την ευγνωμοσύνη μου στη Βιβή Δανιηλίδη που μας οδήγησε σε αυτό το ταξίδι. Απλή, προσιτή, ευγενής, οικεία, διακριτική. Αρχηγός-οδηγός με την έννοια του Γνώστη  μα όχι με κείνη της εξουσίας που προσπαθεί να σου επιβληθεί με την ‘παντογνωσία του ή σε θέλει ‘Υπό’ ή χωρίς τη δική σου Βούληση.
Το αντίθετο. Με αυτήν πρωταρχική. Και με μια τρυφεράδα που ενώ σε αγκάλιαζε  και σε έλουζε ολόκληρο,  αυτή η ‘αγκαλιά-γενναιοδωρία΄ δεν υπονόμευε σε καμία περίπτωση τον επαγγελματισμό της. Τέλεια ισσοροπία. Σ’ έναν χώρο, γαλήνης, αγάπης και αρμονίας με κείνη να κρατάει το ‘Φως’ στα βήματα της ψυχής μας.
Η μέθοδος Tipping  και η ‘Δραστική Συγχώρεση’ μου έδειξαν ποια είμαι. Και κυρίως ... ποια θέλω να γίνω. "

 


Μαρία Ανδρέου - Αθήνα
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Το Σατόρι ήταν απλά υπέροχο και η Βιβή ένας άγγελος!
Σε οδηγεί το παιχνίδι εκεί που πραγματικά έχεις ανάγκη, η καθοδήγηση της Βιβής ήταν καταλυτική και το αποτέλεσμα συνεχίζει και δουλεύει και μετά το παιχνίδι. Αρνητικά γεγονότα που μας έχουν στιγματίσει παρουσιάζονται, αντιμετωπίζονται και λύνονται με έναν πολύ ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους! Όλοι το έχουμε ανάγκη και μπορούμε να κάνουμε χώρο για το θαύμα! Καλή μου Βιβή σε ευχαριστούμε πολύ!"

 


Κωστής Μακρής - Αθήνα
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Το Satori για εμένα δεν είναι απλά ένα παιχνίδι αλλά οι επιλογές και η στάση του κάθε ανθρώπου στο πώς θα ζήσει την ζωή του (αναδεικνύοντάς τα με μορφή παιχνιδιού).
Εξαιρετικό! Τέλειο! Μοναδικό!
Μακάρι να το δοκιμάσουν όλοι!"

 


Δώρα Κοντονίκου - Αθήνα
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Σχετικά με το Σατόρι, για κάποιο λόγο όταν μίλησε γι αυτό η Βιβή κάτι μου έκανε.. ήθελα να το δοκιμάσω.
Το παίξαμε μαζί με τον άντρα μου, ο οποίος δεν είχε καμία προηγούμενη επαφή ούτε με τον Θεραπευτικό Κύκλο ούτε με οτιδήποτε σχετικό και εντυπωσιαστήκαμε γιατί καθρέφτισε τη σχέση μας τόσο ξεκάθαρα και τόσο βαθιά και μετά, καθένα από μας τόσο 'πραγματικά' που μας άφησε άφωνους.
Και το καλύτερο, μου έδωσε την πιο έξυπνη και πιο καλή συμβουλή που χρειαζόμουν εκείνη την περίοδο.
Σίγουρα θα το επαναλάβω."

 


Νίκος και Γιάννα - Αθήνα
Συμμετείχαν στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Ακούσατε, ακούσατε!!! Όσοι έχετε διάθεση για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι αλλιώτικο από τα άλλα, αλλά και για μια εμπειρία διαφορετική, από την οποία θα φύγετε χαρούμενοι, ανάλαφροι, και ανακουφισμένοι...δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το SATORI!!!
Εμείς μια φορά περάσαμε τέλεια και σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!!!! Περάστε κι εσείς μερικές ευχάριστες ώρες, βγάζοντας από μέσα σας ό,τι σας βαραίνει και σας προβληματίζει, σ´έναν χώρο εκπληκτικό, με την πιο γλυκιά, ήρεμη και διακριτική παρουσία!!!!
Βιβή μου είσαι ένας άγγελος!!! Σ´ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!!!"

 


Μαρία Κ. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Το παιχνίδι για εμένα κάθε φορά ήταν και μια αποκάλυψη. Το έχω παίξει ήδη τρεις φορές και κάθε φορά είχε να με διδάξει κάτι διαφορετικό. Πιστεύω πως έχει τη δύναμη να σε οδηγήσει εκεί που πραγματικά πρέπει, βάζοντας σε να σκεφτείς και να συνδέσεις πράγματα που ίσως και εσύ ο ίδιος είχες ξεχάσει ή είχες κρύψει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Είναι μαγικό το γεγονός πως το παιχνίδι δεν σε αφήνει να τελειώσεις αν δεν φτάσεις στη ρίζα του ‘’προβλήματος’’. Πιστεύω πως σε βοηθάει πολύ σε επίπεδο αυτογνωσίας και το θετικό είναι ότι όλο αυτό γίνεται με ένα πολύ όμορφο και ομαλό τρόπο, τι πιο διασκεδαστικό από ένα παιχνίδι!!
Η Βιβή είναι υπέροχη ως συντονίστρια του παιχνιδιού και ξέρει πολύ καλά πώς να σε βοηθήσει να κατανοήσεις το παιχνίδι και να σε οδηγήσει όπου χρειαστεί! Η αύρα, η θετικότητα και η ηρεμία που εκπέμπει είναι αδιαμφισβήτητα συστατικό της επιτυχίας του παιχνιδιού!"

 


Β.Μ. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Η Μέθοδος αυτή πραγματικά είναι πολύ δραστική. Δεκέμβριο μήνα παίξαμε το Σατόρι, Ιανουάριο μήνα είδα αποτελέσματα! Αποτέλεσμα εκ βαθέων: Η εξαρτημένη σχέση με την αδερφή μου, που ήθελα μέσα από το παιχνίδι να την αποσυνδέσω! Και πέτυχε!  Και εγώ είμαι πολύ καλύτερα αλλά, το σημαντικότερο, και η αδερφή μου που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι: «Ξύπνησα σήμερα και βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια. Νιώθω να μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου (μάλλον εγώ ημουν)! Λόγω του βάρους που ένιωθα δεν  ήθελα να κάνω πράγματα και είχα αναβλητικότητα, βαριόμουν!»
Τώρα έχει όνειρα για τη ζωή της και δεν με βλέπει πια σαν τη μαμά της, λόγω και της διαφοράς ηλικίας που έχουμε σχεδόν 10 χρόνια, αλλά σαν κοντινή φίλη της που ζητάει συμβουλές χωρίς να εξουσιάζει!
Ευχαριστώ πολύ τη Βιβή που από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα είδα πόσο γλυκός άνθρωπος είναι και όλη τη βοήθεια που μου έδωσε να καταφέρω να εξελίξω τον εαυτό μου! Το επόμενο βήμα είναιτο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης!"

 


Π.Μ. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Πριν 2 χρόνια, ήμουν πολύ ευχαριστημένη με την ζωή μου, παρά τις κάποιες αναποδιές και στεναχώριες. Όταν όμως τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, κυρίως στην δουλειά λόγω απερίγραπτα κακού αφεντικού και στην προσωπική μου ζωή, λόγω μιας βαλτωμένης «σχέσης», άρχισα να ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους να βγω από το τούνελ και να αισθανθώ καλύτερα.
Τότε εμφανίστηκε η Βιβή, που πρώτα με την γιόγκα και έπειτα με τις συμβουλές και τις εναλλακτικές μεθόδους της, με βοήθησε να καλυτερέψω την ζωή μου.
Θα είμαι ειλικρινής και ευθύς. Εγώ δεν πίστευα σε αυτά τα πράγματα. Όταν όμως βλέπεις έμπρακτα την αλλαγή, δεν μπορείς να μην πιστέψεις.
Παίζοντας το Satori έψαχνα απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα μου. Και ειλικρινά όλα φωτίστηκαν από την πρώτη κάρτα. Γιατί για άλλο θέμα ρώτησα (την δουλειά) και άλλο θέμα εμφανίστηκε (η συναισθηματική μου ζωή).
Η Βιβή μας καθοδηγούσε συνέχεια και αυτό έκανε την διαδικασία πολύ εύκολη.
Μπορεί η ζωή μου να μην έχει γίνει ακόμα όπως ακριβώς θα την ήθελα αλλά μετά το Satori μπορώ να διαβάζω καλύτερα τα σημάδια που μου στέλνει το σύμπαν.
Θα ήθελα να παίξω πάλι. Θα ήθελα βασικά να παίζω όποτε έχω ανάγκη. Γίνεται ;"

 


Ζ.Α. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Το Satori ήταν μία φοβερή και αναπάντεχη εμπειρία για μένα!!! Με βοήθησε να κατανοήσω σε βαθύτερο επίπεδο πολλά θέματα που με απασχολούσαν και να τα αντιμετωπίσω διαφορετικά ... Βασικός καταλύτης για όλα αυτά, υπήρξε η ήρεμη δύναμη, το χαμόγελο, η καλοσύνη και η διορατικότητα της Βιβής! Χωρίς να το καταλάβεις, συμμετέχεις σε μία εμπειρία ψυχοθεραπείας και 'εσωτερικής' αναζήτησης!!!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!"  

 


Στ.Στ. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Προσωπικά βρήκα το Σατόρι πολύ σοφά σχεδιασμένο. Σε βοηθά με τη βοήθεια του τυχαίου να ασχοληθείς με αυτό που σου εμφανίζεται με τη θεραπευτική μέθοδο της Δραστικής Συγχώρεσης. Ανακαλύπτεις πεποιθήσεις, μπλοκαρίσματα και κυρίως τα απελευθερώνεις την κατάλληλη στιγμή με όπλο την πρόθεσή σου και κυρίως, με την παράδοσή σου στην Ανώτερη Δύναμη, που προσωπικά το ονομάζω Θεό. Φανερώνονται επίσης συμπαντικά "ψιθυρίσματα" (guess what?) και new stories που ενεργοποιούν τους παίκτες ακόμη περισσότερο.
Προσωπικά θα το "ξαναέπαιζα" και συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να το κάνουν."

 


Αναστασία Τ., Σύμβουλος επιχειρήσεων - Αθήνα
Συμμετείχε στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Το εντατικό τμήμα προσωπικής ενδυνάμωσης μου κίνησε από την αρχή την προσοχή με φράσεις-κλειδιά την δραστική συγχώρεση και την απελευθέρωση από τον ρόλο του θύματος, ένα ρόλο που είχα παίξει πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και από τον οποίο ήθελα να απελευθερωθώ. Ήξερα ότι ο δρόμος για να προχωρήσω ήταν η συγχώρεση και η αυτοσυγχώρεση, δεν είχα βρει όμως αποτελεσματικό τρόπο για να το πετύχω.
Το τμήμα ήταν ακριβώς ότι περίμενα κι ακόμα παραπάνω. Οι αλλαγές μέσα μου αλλά και γύρω μου σε όλους τους τομείς, επαγγελματικά, σχέσεις, οικογενειακά, ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας συνάντηση και συνεχίζουν μήνες μετά την ολοκλήρωση του τμήματος.
Η Βιβή ήταν πραγματικά υπέροχη, μεθοδική και αποτελεσματική. Εξηγεί κατατοπιστικά όλα τα βήματα, εμπλουτίζει τις συναντήσεις με διάφορες μεθόδους, απαντά με υπομονή σε όλα μας τα ερωτήματα και μας παρακινεί ευγενικά αλλά και σταθερά να δούμε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Επιπλέον βγάζει τόση ευχάριστη και γλυκιά ενέργεια που σου φτιάχνει την διάθεση από μόνη της

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το Satori, ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι που σε κάνει και αυτό να σκεφτείς τα πράγματα διαφορετικά, να συνδέσεις φαινομενικά άσχετα γεγονότα και καταστάσεις και προκαλεί πολλές από τις λεγόμενες «αχά!» στιγμές.

Αφού έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση του τμήματος, μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα εργαλεία που πήρα και η καθοδήγηση της Βιβής έχουν συντελέσει πραγματικά στην προσωπική μου ενδυνάμωση, ακριβώς όπως ορίζεται από τον τίτλο του τμήματος, και στην βελτίωση της ζωής μου σε πολλούς τομείς."
 


Παναγιώτα Σ., εργαζόμενη μαμά - Αθήνα
Συμμετείχε στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Συμμετείχα στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης (6 συναντήσεις) και σε ένα θεραπευτικό παιχνίδι Σατόρι, που "συμπτωματικά" συνέπεσε με την ολοκλήρωση των εργασιών του Εντατικού Τμήματος. Αυτό που έχω να πω με κάθε ειλικρίνεια είναι πως συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Μέθοδο Tipping και τη δουλειά της Βιβής Δανιηλίδη γιατί είναι πρακτική, συγκεκριμένη και αποτελεσματική. Δεν νιώθεις πως σκάβεις σ' ένα πηγάδι χωρίς πάτο. Δεν ψάχνεις εξονυχιστικά και ατέρμονα ό,τι σε πλήγωσε και σε παίδεψε στη ζωή. Αντιθέτως, μέσα από τη μέθοδο και με τη βοήθεια της Βιβής, οδηγείσαι ακολουθώντας αριθμημένα βήματα στη συναισθηματική ανακούφιση και στο φως. Κι έτσι μπορείς ν΄ανοίξεις άλλες πόρτες αβίαστα και χωρίς την αγωνία του όποιου συναισθηματικού βάρους κουβαλούσες. 
Συνιστώ επίσης ανεπιφύλακτα και το Σατόρι γιατί είναι κι αυτό ένα εργαλείο απτό και "χειροπιαστό" που σε ξεμπλοκάρει και σου δείχνει ανάλαφρα την έξοδο από το τούνελ."

 


Παναγιώτα - Αθήνα
Συμμετείχε στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης
Συμμετείχε στο Θεραπευτικό Παιχνίδι Satori

"Στην αρχή μου κέντρισε το ενδιαφέρον ένα σεμινάριο που είδα στο internet με την ονομασία «Δραστική Συγχώρεση. Το παρακολούθησα και είδα πως το «Φύλλο Δραστικής Συγχώρεσης» είναι αρκετά προσεγμένο και εξειδικευμένο στο θέμα που πραγματεύεται.
Ο τίτλος του άξιος! Με άγγιξε βαθιά. Συγχωρείς επί της ουσίας, αντιλαμβάνεσαι τις εσφαλμένες πεποιθήσεις σου πέρα από το γεγονός που σου έχει συμβεί!

Έπειτα ακολούθησε το θεραπευτικό παιχνίδι Satori, όπου μου έφερε μπροστά στα μάτια μου εντελώς ξεκάθαρα ένα θέμα το οποίο επί χρόνια έψαχνα να βρω τι μου φταίει. Με έκανε να συνειδητοποιήσω γιατί μου συνέβαινε αυτό το θέμα συνεχώς. Έμεινα άναυδη! Σε αφυπνίζει 100%! Σας ενθαρρύνω να το παίξετε!

Όμως ένιωθα πως εκείνη την περίοδο της ζωής μου χρειαζόμουν αρκετή βοήθεια και έτσι παρακολούθησα το Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης. Εκπληκτική εμπειρία! Έφυγα πολύ πιο πλούσια από αυτό.
Χρησιμοποιώ αρκετά συχνά τα εργαλεία του. Έχω βοηθηθεί πάρα πολύ! Διασαφηνίζονται αρκετά πράγματα από αυτά που σου συμβαίνουν. Ήδη έχει βελτιωθεί η σχέση μου με πολύ οικείο πρόσωπό μου. Αλλάζει η ενέργεια, όχι μόνο στα προσωπικά, αλλά και στα επαγγελματικά! Από εκεί που ήσουν «θύμα», μπαίνεις στην δράση και ο «θύτης» βλέπεις πως υπήρξε ο δάσκαλος σου στο να μάθεις ποιες πεποιθήσεις σου σε περιορίζουν και να ελευθερωθείς, να εξελιχθείς πνευματικά, μπαίνοντας στον δρόμο της αγάπης!
Ύστερα, υπάρχει και το «Δραστικό Αδυνάτισμα» και άλλα πολύτιμα εργαλεία της μεθόδου Tipping. 
Η Βιβή έχει ένα διακριτικό ρόλο στο μάθημα. Ακούει και σε βοηθάει να εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα σου χωρίς να παρεμβαίνει. Επαγγελματίας, αλλά και πρόσχαρη, γίνεται αρωγός καθώς εμβαθύνεις στο υποσυνείδητο σου για να λύσεις ό,τι σε δεσμεύει.
Ευγνωμονώ για αυτή την γνωριμία με την μέθοδο, όπως και για την άριστη εκπαιδεύτρια!"

 


Μαρία Κ. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης

"Άλλη μια αποκάλυψη για εμένα! Γνώρισα τη Βιβή μέσα από το Θεραπευτικό παιχνίδι Satori και τη λάτρεψα οπότε ήταν βέβαιο για εμένα ότι ήθελα να δοκιμάσω ό,τι άλλο εναλλακτικό είχε να μου προτείνει! Έτσι μπήκα και εγώ στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης. Λάτρεψα το βιβλίο και το Φύλλο Εργασίας της Δραστικής Συγχώρεσης. Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμη που έχει αυτό το φύλλο και πόσο πολύ μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις κομμάτια του εαυτού σου μέσα από την παρατήρηση της συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σου.
Ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα είδα τον εαυτό μου να αλλάζει και ακόμα πιο σημαντικό είδα σημαντική αλλαγή στη συμπεριφορά των κοντινών μου προσώπων. Με βοήθησε να κατανοήσω, να αγαπήσω και να συγχωρέσω κομμάτια του εαυτού μου, μέσα από την συγχώρεση άλλων ανθρώπων που με είχαν πληγώσει. Το θεωρώ πλέον ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια μου και το συστήνω ανεπιφύλακτα! Έχει άμεσα αποτελέσματα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί το Τμήμα που συμμετείχα αποτελούνταν από υπέροχους ανθρώπους που ταιριάζαμε. Επίσης το κλίμα που δημιουργούσε η Βιβή και ο χώρος που έχει διαμορφώσει είναι ιδανικός για μια εις βάθος εσωτερική αναζήτηση!"

 


Εμ.Π. - Αθήνα
Συμμετείχε στον Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης

"Ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό που το ξεκινήσαμε, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν κάτι με απασχολεί είναι να συμπληρώσω το Φύλλο Εργασίας!!!  Η Μέθοδος με έκανε να δω πολλά πράγματα που ίσως για καιρό ήταν κρυμμένα! Βέβαια, όλο αυτό δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη Βιβή. Η Βιβή είναι υπέροχη, πλέον έχει σημαντική θέση στην καρδιά μου και ανυπομονώ να κάνει και άλλα γκρουπάκια για να συμμετέχω. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, θα σας αλλάξει τη ζωή και φυσικά θα σας αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψης σας!"  
 


Α.Λ. – Αθήνα
Συμμετείχε στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης

"Το πρόγραμμα Δραστικής Συγχώρεσης ήταν ένα υπέροχο ταξίδι 6 εβδομάδων! Μέσα από διαδραστικές ασκήσεις ελευθερωνόταν ενέργεια χρόνων νιώθοντας μία περίεργη ανακούφιση ξαλαφρώνοντας από βάρος τόσων χρόνων!!
Ήταν μαγευτικό!
Παρουσιάζονταν γεγονότα που ούτε καν φανταζόμουν ότι σε είχαν επηρεάσει! Η καθοδήγηση της Βιβής Δανιηλίδη ήταν καταλυτική που με υπομονή αγάπη και χαμόγελο έσκυψε πάνω από τα θέματα μας βοηθώντας μας να βρούμε την άκρη! 
Μέσα σε αυτές τις 6 εβδομάδες Δραστικής Συγχώρεσης είδα να εξομαλύνονται οι τεταμένες σχέσεις με τον αδερφό μου, ζητώντας μου να βαφτίσω το εκκολαπτόμενο ανιψάκι μου! 
Εξομάλυνση των οικονομικών μου καθώς ο εργοδότης μου που είχε 5 με 6 μήνες να μας πληρώσει, μας αποπλήρωσε μέχρι την ολοκλήρωση του ταξιδιού της Δραστικής Συγχώρεσης! 
Μα το πιο σπουδαίο από όλα είναι ότι βγήκα από αυτή την βασανιστική θέση του θύματος και τώρα ατενίζω τη ζωή μου με ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έχω και όλες τις ευλογίες που λαμβάνω!!! 
Και εμπιστεύομαι την εμπειρία της Βιβής Δανιηλίδη που ξέρει πώς να σε καθοδηγεί στο φως της Δραστικής Συγχώρεσης!!
Βιβή σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! "

 


Π.Μ. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης

"Μου πήρε πολύ χρόνο να αποφασίσω να συμμετάσχω στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης αλλά σκέφτηκα ότι ήταν ο ιδανικός τρόπος να κλείσω την χρονιά 2015. Να αφήσω πίσω τα παλιά, να απαλλαγώ από τα αρνητικά συναισθήματα, να συγχωρήσω … Και είχα δίκιο γιατί είδα αποτελέσματα που δεν τα πίστευα. Και συγκεκριμένα, χάρη στις συνεδρίες αυτές αποφάσισα να αφήσω τους φόβους, τους ενδοιασμούς και τις ενοχές μου και να κάνω ένα από τα ταξίδια των ονείρων μου σε αυτές τις γιορτές. Ένα μακρινό ταξίδι απερίγραπτο. Το καλό είναι ότι ακόμα και τώρα που δεν πηγαίνω πια στις συνεδρίες, η Βιβή είναι ακόμα εδώ πρόθυμη να απαντήσει στις ερωτήσεις μου και να μου δώσει διευκρινίσεις για τα εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε. Την ευχαριστώ και πάλι. 
Ίσως λοιπόν το Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης, να είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά 2016!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.…"

 


Σ.Τ. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Εντατικό Τμήμα Προσωπικής Ενδυνάμωσης

"Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου έψαχνα πεισματικά να πιστέψω σε κάτι. Όταν γνώρισα τη Βιβή οι σκέψεις μου σχετικά με την ύπαρξή μου με είχαν κατακλύσει. Η πρότασή της να γνωρίσω τη Δραστική Συγχώρεση έγινε αμέσως δεκτή.
Μέσα απ’ τις συναντήσεις μας κατάφερα να επαναπροσδιορίσω τη σχέση μου με τον αδερφό μου, η οποία είναι πλέον σαφώς καλύτερη. Συνειδητοποίησα πως η μέχρι τότε επαγγελματική μου ζωή δε με αντιπροσώπευε και πως ήθελα να πραγματοποιήσω ένα απ’ τα μεγαλύτερά μου όνειρα, να ζήσω, δηλαδή, για ένα διάστημα στο εξωτερικό. Αυτό ακριβώς κάνω τώρα! Έμαθα να είμαι υπομονετική με τους ανθρώπους και να έχω θετικές σκέψεις μέσα μου. Οι αρνητικές δε μου προσέφεραν τίποτα άλλο παρά εξάντληση των ψυχικών μου αποθεμάτων. Κυρίως, όμως, έμαθα να είμαι υπομονετική με τον εαυτό μου και να στηρίζω τις επιλογές μου.
Εφαρμόζω καθημερινά στη ζωή μου τη δραστική συγχώρεση, ανατρέχω στο σύγγραμμα, το οποίο είναι απλό, κατανοητό και ευχάριστο, κάθε φορά που έχω αυτή την ανάγκη και προσπαθώ να μην ξεχνώ τα όσα με δίδαξε η Βιβή με τον ήρεμο και άμεσο τρόπο της. Για μένα άλλωστε αυτό ήταν και είναι το μεγαλύτερο στοίχημα· να γίνει αυτός ο τρόπος σκέψης, τρόπος ζωής.
Κάπως έτσι, λοιπόν, βρήκα την απάντηση στο ερώτημά μου, που αρχικά ανέφερα: άρχισα να πιστεύω σε μένα!"

 


Σ.Σ. - Αθήνα
Συμμετείχε στο Εργαστήρι Δραστικού Αδυνατίσματος

"Πάντα είχα πάθος με το fitness και πάντα γυμναζόμουνα, άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο. Αυτά τα λίγα παραπανίσια κιλά όμως που είναι επίμονα, με έκαναν να αισθάνομαι στρυμωγμένη στα ρούχα μου και το χειρότερο, "ασυνεπής", "αδύναμη για να επιβληθώ στον εαυτό μου", ή "μεγαλούτσικη πια". Το πρόγραμμα αυτό αποφάσισα να το κάνω καταρχήν γιατί καταλάβαινα ότι κάτι άλλο χρειάζεται. Ήθελα να κάνω κάτι από αγάπη. Με βοήθησε να απαλλαχτώ από τοξίνες του νου και να δω επαναλαμβανόμενα μοτίβα κούρασης και περιττών βαρών. Ένα μήνα αργότερα ακολούθησε και η σωματική αποτοξίνωση.
Το συνιστώ πραγματικά σε όσους και όσες θέλουν να απαλλαγούν από τα περιττά βάρη!"